Bitcache en MegaUpload2.0, wat is het?

0

Bitcache is een platform dat gemaakt is door Kim Dotcom dat het mogelijk maakt om bestandsoverdrachten mogelijk te maken door middel van microtransacties. Het platform maakt onderdeel uit van de online opslagdienst Megaupload 2.0.

Hoe werkt Bitcache?

Als maker van online content (tekst, foto’s, video’s etc.) kun je dit platform gebruiken om jou content te verkopen. Jou product wordt aangeboden op vele grote online websites en de betaling loopt via de Bitcache blockchain. Verder heeft het platform een feedback systeem waardoor jij als content maker beoordeeld kan worden waardoor je een betere reputatie opbouwd.Helaas is het platform nog niet beschikbaar maar de plannen zien er veelbelovend uit! We houden jullie uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vorig artikelCrypto Trader Ervaringen
Volgend artikelWie is Satoshi Nakamoto
Michael is een fulltime day/swingtrader in cryptocurrencies, werkzaam op de Amsterdamse Effectenbeurs & geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met blockchain in combinatie met het huidige financiële systeem. Daarnaast is hij ook bijna klaar met zijn bachelor Economie aan de universiteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in