Bitcache en MegaUpload2.0, wat is het?

0

Bitcache is een platform dat gemaakt is door Kim Dotcom dat het mogelijk maakt om bestandsoverdrachten mogelijk te maken door middel van microtransacties. Het platform maakt onderdeel uit van de online opslagdienst Megaupload 2.0.

Hoe werkt Bitcache?

Als maker van online content (tekst, foto’s, video’s etc.) kun je dit platform gebruiken om jou content te verkopen. Jou product wordt aangeboden op vele grote online websites en de betaling loopt via de Bitcache blockchain. Verder heeft het platform een feedback systeem waardoor jij als content maker beoordeeld kan worden waardoor je een betere reputatie opbouwd.Helaas is het platform nog niet beschikbaar maar de plannen zien er veelbelovend uit! We houden jullie uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vorig artikelCrypto Trader Ervaringen
Volgend artikelWie is Satoshi Nakamoto
Michaël
Michael is a full time day/swingtrader in cryptocurrencies, based at the Amsterdam Stock Exchange & interested in everything related to blockchain in combination to the current financial system. Alongside with that, he’s also almost finished his Economics bachelors degree at university.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here