Bitonic.nl – BTC kopen en verkopen met Ideal

0
5
Bitonic.nl – BTC kopen en verkopen met Ideal

Bitcoins kopen en verkopen kan op meerdere manieren. De makkelijkste manier voor een Nederlander om Bitcoins te kopen is via de website Bitonic. Je betaald daar gemakkelijk zoals je gewend bent met Ideal en razend snel ontvang jij daarna je gekochte Bitcoins.

Snel en Makkelijk Bitcoins kopen ? Ga direct naar -> Bitonic

Kopen

De makkelijkste manier om als Nederlander een of een deel van een Bitcoin te kopen is via www.bitonic.nl. Na een simpele rekening verificatie kan je gewoon met Ideal je bitcoins afrekenen en naar jou wallet laten sturen. De rekening verificatie bestaat uit het overmaken van een paar cent naar Bitonic zodat ze zeker weten dat jij zelf de Bitcoins koopt en zo gaan ze fraude tegen.

Klik hier om direct naar Bitonic te gaan

Daarnaast is het mogelijk om direct naar een exchange Euro’s over te maken (tevens na een rekeningverificatie) en er daar vervolgens Bitcoin van te kopen. Het voordeel is daar dat je direct een wallet hebt en deze niet apart hoeft aan te maken of te kopen. Lees alles over wallets (je digitale Bitcoin portemonnee) op onze speciale wallets pagina. Als je wilt weten naar welke exchanges je direct Euro kan overmaken, kijk dan op onze pagina met informatie over exchanges.

Verkopen

Het verkopen van je Bitcoin gaat net zo gemakkelijk als het kopen en kan op dezelfde methodes als hierboven beschreven. Bij Bitonic kan je op de website een formulier invullen met je gegevens en dan stuur je je Bitcoins naar het opgegeven adres. Uiterlijk de volgende werkdag word de Euro betaling naar jou rekening in orde gemaakt.

Ook op exchanges is het mogelijk om je Bitcoin voor Euro’s te verkopen alvorens je het direct naar jou bankrekening kan overmaken.


Voor het versturen en ontvangen van Bitcoins heb je een wallet nodig

Heb je nog geen Bitcoin of wallet? Bekijk direct onze pagina met alle geteste en aangeraden wallets: Cryptocurrency Wallets

Wij raden het gebruik van een hardware wallet aan:

Ledger Nano S €70

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in