Coinfest 2018 – De jaarlijks gedecentraliseerde Bitcoin conventie

0

CoinFest begon in 2013 als een relatief kleine bijeenkomst van 100 Bitcoiners, en zij vierde toen de adoptie van Bitcoin in een Waves Coffee House in Vancouver.
Het werd opgevat als een manier om cryptocurrency te stimuleren terwijl het publiek wordt voorgelicht over het belang en gebruik ervan.

Het succes ervan bracht de Bitcoiners ertoe om ’s werelds eerste Bitcoin-geldautomaat daar te plaatsen, wat opnieuw gevierd werdt.

In 2014 groeide CoinFest in populariteit, en dat jaar nam het een nieuwe richting in CoinFest verspreidde zich over Canada en toen ook internationaal,

In 2015 verspreidde CoinFest zich over de hele wereld en werd nieuw terrein verbroken in Latijns-Amerika en Europa.

Nu wordt het wereldwijd gelijktijdig gevierd.
Wereldwijd worden er activiteiten georganiseerd en de gebeurtenissen over grote afstanden met elkaar gedeeld om een samenhangende gedistribueerde conventie te behouden.

Wil je kijken hoe dit afgelopen jaren is verlopen ? Bekijk de vorige evenementen op Coinfest.org 

Vorig artikelDe relatie tussen Bitcoin en altcoins
Volgend artikelUTEMIS – B2B E-commerce
Michael is een fulltime day/swingtrader in cryptocurrencies, werkzaam op de Amsterdamse Effectenbeurs & geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met blockchain in combinatie met het huidige financiële systeem. Daarnaast is hij ook bijna klaar met zijn bachelor Economie aan de universiteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in