FintruX ICO – The Global P2P Lending Ecosystem

0
6
FintruX ICO – The Global P2P Lending Ecosystem

FintruX Network is een wereldwijd P2P-lending-ecosysteem.

Fintrux ICO: FintruX faciliteert marktplaatsleningen in een echt peer-to-peernetwerk om de cashflowproblemen op te lossen die er soms spelen bij het verkrijgen van financiering voor leningen, zoals startende bedrijven. Terwijl ze traditionele financiering nastreven, staan de meeste startups voor uitdagingen zoals belangrijk onderpand vereist, strenge eisen en onmogelijke tarieven en voorwaarden (als alternatieve financiering wordt verkregen).

Fintrux maakt gebruik van het Ethereum platform en heeft een eenvoudige user interface

Met kredietverbeteringen, ontwikkeling zonder code en een open ecosysteem, maakt FintruX Network het gemakkelijk voor kleine bedrijven om snel betaalbare leningen zonder onderpand te krijgen in welke valuta dan ook. Kleine bedrijven kunnen binnen enkele minuten een lening krijgen van maximaal 6 cijfers.

Token info

  • Token: FTX – FintruX
  • Platform:  Ethereum
  • Type: ERC20
  • PreICO price 1 ETH = 1,650 FTX
  • Price in ICO 1 ETH = 1,500 FTX

Token data:

FintruX review:

Bonus

Presale10%
+3,150,000 FTX1 ETH = 1,050 FTX
+5,125,000 FTX1 ETH = 1,025 FTX
+10,120,000 FTX1 ETH = 1,012FTX
+20,120,000 FTX1 ETH = 1,006 FTX
Remaining FTX1 ETH = 1,000 FTX

KYC:

Er is een KYC verificatie vereist voor het deelnemen aan deze ICO. Vanwege steeds strengere regulering komt het vaker voor dat je voor het deelnemen aan een ICO ID verficatie moet uitvoeren.

In geval van FintruX dien je een ID / Paspoort kopie op te sturen + ID Selfie.
Daarnaast zijn ook N.A.W. gegevens vereist

Financieel info

  • Min. investment 0.1 ETH
  • Accepting ETH Ethereum
  • Soft cap 5,000 ETH
  • Hard cap 75,000,000 FTX
  • Max token supply is 100m

Token prijs:
Rate is 1 ETH = 1500 FTX dat is ongeveer $0.66 (Dollar)
bij een ETH Ethereum prijs van $1000
Er is nu een 10% bonus in de presale waardoor je 1650 FTX tokens krijgt voor 1 ETH.

Token extra:

The FintruX Way – Sharing not Burning:

Lees het volledige artikelFintrux – Sharing not Burning

Omdat de prijs van de Ether omhoog gaat, begrijpt FintruX dat mensen terughoudend zijn om deel te nemen aan lopende Token-uitverkoop.

Bij FintruX hebben we een unieke oplossing bedacht om deze marktvolatiliteit tegen te gaan en onze supporters een bijdrage te laten leveren zonder zich zorgen te hoeven maken over ETH-prijsvariaties.

Na zorgvuldige overweging heeft ons team besloten om ‘Sharing not burning’ te implementeren – dit betekent dat alle resterende FintruX-tokens aan onze trouwe supporters zullen worden uitgedeeld.

De FTX-tokens zijn bedoeld om deelname en betrokkenheid in ons ecosysteem mogelijk te maken – en we willen dat ze overal worden gedistribueerd! Eén manier om dit te bereiken, is om een hoger symbolisch aanbod met dezelfde waardering mogelijk te maken.

Zodra we 25 miljoen USD HARD CAP aan bijdragen hebben ontvangen, beëindigen we onze Token-uitverkoop en activeren we ons FTX-deelmechanisme. Dit betekent dat alle bijdragers een extra toewijzing van FTX krijgen in verhouding tot de ETH-bijdrage die zij hebben geleverd tijdens onze Crowd Sale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in