Kucoin – exchange

0
13
Kucoin – exchange

Kucoin is een nieuw exchange afkomstig uit China. Pas in augustus 2017 is de eerste versie van de exchange online gekomen. Net als Binance heeft Kucoin ook een eigen munt waarmee je kunt handelen. Verder hebben ze een aantal bekende munten alsmede ook een hoop minder bekende op hun exchange staan. De site is ook beschikbaar in het Nederlands, al laat de vertaling soms wat te wensen over.

Het registreren bij Kucoin is een fluitje van een cent, je geeft je email adres op en voert een wachtwoord in en na 1 bevestigings email ben je geregisreerd. Het is raadzaam om ook hier een 2FA beveiliging in te stellen.

Hierna is het direct mogelijk om Bitcoin of andere altcoins naar je account toe te sturen. De interface van Kucoin is redelijk overzichtelijk. Op de markets pagina zie je een overzicht van alle munten die je kan kopen en er is zelfs een mogelijkheid om direct te kopen of verkopen zonder charts te hoeven kijken. Daardoor is deze exchange voor onervaren gebruikers erg toegankelijk.

Zodra je op een munt klikt kom je terecht op een volgende pagina waar je de charts kunt bekijken en technische analyse tools kunt gebruiken die overigens voorzien zijn door Tradingview.


Bonussen bij kucoin

Omdat Kucoin zichzelf als nieuwe speler op de markt wil onderscheiden van de reeds bestaande grote exchanges hebben ze een bonus programma. Er zijn verschillende manieren om een bonus te verdiennen, bijvoorbeeld als je een bepaalde altcoin koopt krijg je daar als bonus een extra andere altcoin bij! Verder heeft Kucoin een eigen munt genaamd ‘Kucoin Shares’, de waarde van deze munt wordt bepaald door de betaalde fees op de exchange. Hoe meer mensen zich aanmelden en gebruik maken van de exchange hoe hoger de waarde van jou Kucoin Shares. Verder worden op de announcement pagina regelmatig nieuw acties bekend gemaakt

Conclusie

Kucoin is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk waardoor de onervaren crypto handelaar zich hier snel thuis zal voelen. Tel hierbij de diverse bonus programmas bij op en we voorzien een goede toekomst voor dit platform.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in