Polymath, een revolutionair ‘security token platform’

0
14
Polymath, een revolutionair ‘security token platform’

Polymath is een revolutionair ‘security token platform’ en zou de enorme financiële wereld van aandelen en obligaties naar de blockchain willen brengen. Er zouden inmiddels miljarden onderweg zijn!

Aandelen, obligaties en andere financiële markten zijn decennia geleden ontwikkeld en worden tegenwoordig verhandeld op platforms die bijna antiek te noemen zijn. Het wordt tijd in deze financiële wereld om te upgraden naar een nieuwe decentrale infrastructuur. Het bezit van aandelen zal vervangen worden door het bezit van tokens op de blockchain maar zonder het gevaar van waardeverlies dat speculeren de waarde van crypto’s met zich meebrengt. Dit komt doordat de tokens dezelfde eigenschap hebben als traditionele aandelen. Ze vertegenwoordigen namelijk een stukje eigendom en daarmee de waarde van een bedrijf.

LEES HIER DE POLYMATH WHITEPAPER

Baanbrekende ontwikkeling

Polymath creëert een nieuw tijdperk voor de traditionele fondsenwerving en doet dat met blockchain technologie. Hiermee krijgen miljarden mensen die nu geen toegang hebben tot de westerse financiële markten de kans om deel te nemen en 24/7 te handelen.

Wallstreet vs blockchain

Momenteel is er een groot gat tussen ‘Wallstreet’ en de blockchain, er is namelijk nog geen platform om deze gigantische werelden samen te brengen. Duizenden financiële bedrijven staan in de rij te wachten voor een platform dat aandelenhandel en blockchain tokens zal samenbrengen. Polymath is de meest baanbrekende technische blockchain ontwikkeling sinds Ethereum. Het biedt een interface tussen financiële zekerheid en blockchain technologie, van ontwikkeling tot fondsenwerving en uitgifte van tokens.

Wat doet Polymath

Polymath helpt met de complexe technologie van de blockchain en de wettelijke procedures van een succesvolle token uitgifte. Uitgevers van Polymath geven tokens uit die functioneren als traditionele aandelen en kunnen bijvoorbeeld ook divident uitkeren en zorgen voor management fees. Daarnaast communiceren deze uitgevers met regelgevende instanties over de hele wereld met behulp van geïntregeerde smart contracts op hun blockchain.

Ethereum was in 2015 baanbrekend toen ze de smart contracts introduceerde en veranderde daarmee de blockchain techniek zoals we die kende. Nu is het Polymath die voor een nog grotere revolutie gaat zorgen. Een revolutie van grote financiële werelden die miljarden waard zijn, en naar de blockchain komen!

Practische info

Polymath had een ICO gepland voor vorig jaar, helaas is dit door Amerikaanse regelgeving niet doorgegaan. In plaats daarvan heeft er een airdrop plaatsgevonden onder geinteresseerde. Bronnen rondom het Polymath team bevestigen dat hun token binnenkort op Binance beschikbaar zal komen.

Website: https://polymath.network

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in