Wij zijn opzoek naar jou!

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar 1 of meerdere redactieleden. De tijd die je er in steekt mag je zelf indelen en je werkt vanuit huis. Op dit moment gaat het nog om een vrijwillige functie maar wij sluiten betaling in de toekomst niet uit. Ons doel is om BitcoinDatabase.nl te laten uitgroeien tot het Nederlandse platform als het gaat om informatievoorziening over Bitcoin en cryptocurrency in het algemeen.

Zoek je nu al stad en land af naar de nieuwste nieuwtjes of duik jij helemaal in de whitepaper van een aankomende ICO? Dan zoeken wij jou!

Functie omschrijving:

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schrijven van nieuwe artikelen, het vertalen van artikelen naar het Nederlands en het bijhouden / updaten van huidige artikelen. Wij zullen zelf onderwerpen of te vertalen artikelen aanleveren maar je krijgt ook de vrijheid om zelf met onderwerpen of nieuwswaardige artikelen te komen. Naast de functie als redactielid zal je ook admin worden in onze Telegram groepen en op ons nog te ontwikkelen forum.

Dus lijkt het je leuk om mee te werken aan een snel groeiend platform waar dit jaar flink in geĆÆnvesteerd gaat worden, stuur dan een e-mail naar [email protected] of contacteer een van de beheerders van onze Telegram groep via een PM.