Fortuna – The First Blockchain Platform for Global OTC Derivatives Market

0

Het probleem dat Fortuna gaat oplossen is grootste uitdaging met OTC-derivaten, Dat is het tegenpartijrisico van de koper of verkoper

Wat zijn OTC derivatives ?

In tegenstelling tot andere derivaten, die centraal worden bestuurd en verhandeld via beurzen onder toezicht van centrale autoriteiten, zijn OTC-derivaten doorgaans privé en voldoen ze niet aan standaardpraktijken.

Dit spreekt voor de reden dat ze zelfs bestaan, wat de noodzaak is om futures-contracten te creëren voor grondstoffen die nog niet op de markt zijn gedefinieerd, of gepersonaliseerd in een mate waarin ze niet worden geaccepteerd door een derivatenbeurs. De uitdaging hier, het privé handelen vereist geloofwaardigheid en vertrouwen, en wat is beter dan de blockchain om dat te creëren met zijn kernsterkten van onveranderlijkheid, veiligheid en decentralisatie.

Het is een slam-dunk blockchain-oplossing. Fortuna creëert een vertrouwensnetwerk dat het tegenpartijrisico verkleint bij het handelen in OTC’s. Afgezien van het vertrouwensnetwerk dat de groei van de handel stimuleert, biedt Fortuna’s platform meer liquiditeit en verrijkt het de derivatenmarkt met meer wereldwijde toegang en operationele efficiëntie door deze handel te digitaliseren.

Voordelen van het gebruik van Fortuna platform

  • Lost het vertrouwensprobleem op en beheer het kredietrisico van Global OTC Derivatives Market met uniek DPOSA-consensusalgoritme, gestructureerd slim contract, gedecentraliseerd offertestelsel en gedigitaliseerd margebewakingsbeheer.
  • Verbetering van de operationele efficiëntie voor elke stap, inclusief het creëren van derivatencontracten, prijsnoteringen, contractondertekening, handel en clearing op basis van de gespecialiseerde technische kenmerken van FORTUNA.

Details en informatie

Token: Fortuna (FOTA)Minimum investering: Nee
Token prijs: 0.08 USDIndividueel limiet: Ja* nog te bepalen
Aantal tokens: 1 Bln
KYC / WHITELIST: Ja vanaf 10 Januari

Vorig artikelImperial Tiger nieuwsbrief
Volgend artikelStap 1 Aanmaken Wallet – Lees meer over Crypto Wallets
Michaël
Michael is a full time day/swingtrader in cryptocurrencies, based at the Amsterdam Stock Exchange & interested in everything related to blockchain in combination to the current financial system. Alongside with that, he’s also almost finished his Economics bachelors degree at university.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here