GPU Mining Rig

0
3
GPU Rig

Waarom GPU Mining?

Momenteel is GPU mining een zeer lucratieve business, dit omdat er veel diverse alternatieve digitale munten worden uitgebracht waarbij mensen die hier vroeg op inspringen en beginnen met het minen ervan vaak snel een belachelijk hoog rendement kunnen behalen. Wat zijn alternatieve digitale munten? Simpel, alles behalve Bitcoin.Hoeveel zijn er? Meer dan 2500 en er komen er wekelijks bij! Een aantal vallen om en een aantal stijgen in waarde met meer dan duizend procent! Waarom rijdt de buurman opeens in een nieuwe dikke auto? Waarschijnlijk hierdoor, want rendementen van meer dan over een miljoen € in een jaar tijd door mining en slim handelen is niet gek! Lees snel verder over mining en hoe jij deze rendementen kunt behalen.

Wat is Mining?

Mining is het ontcijferen van code (een block), hier heb je een computer voor nodig met videokaarten die deze code voor jou gaan ontcijferen, want videokaarten hebben de meeste rekenkracht hiervoor in huis. Wanneer de code succesvol wordt ontcijferd, wordt je beloond met munten.

Vaak is deze code moeilijk in je eentje te kraken en groeperen mensen zich om zo samen de code te kraken, zo’n groep heet een pool of mining pool. Wanneer je in een pool tewerk gaat dan krijg je jouw aandeel wat je hebt bijgedragen uitgekeerd. Dit wordt bepaald op basis van de rekenkracht die je hebt bijgedragen en wordt vaak uitgedrukt in hashrate of hash per seconde. Dus wanneer jij 1% van de totale hashrate van de groep hebt bijgedragen om zo’n code te kraken, dan ontvang jij 1% van de munten die het heeft opgeleverd en dat herhaaldelijk.

Deze munten kun je vervolgens omzetten naar andere munten zoals Bitcoin. Bitcoin werkt als een schakel tussen alternatieve digitale valuta, want deze kun je direct omwisselen voor geld a.k.a. euro’s. Dit is bij de meeste alternatieve munten niet het geval, vandaar dat Bitcoin noodzakelijk is om te hebben voordat je echt geld kunt ontvangen.

Een GPU Mining Rig aanschaffen

Momenteel is de cryptocurrency markt booming en vallen veel nieuwe cyptocoins onder algoritmes die niet met een ASIC (application-specific integrated circuit, oftewel applicatie-specifieke geïntegreerde schakeling) te minen vallen. Dit houdt in dat alleen mensen met een CPU of GPU miner deze munten kunnen minen.

Dit maakt het heel erg interessant om nu een GPU miner te kopen, met goede switches tussen het minen van bepaalde munten, heb je momenteel je investering al binnen enkele maanden terugverdiend en kun je pas echt beginnen met geld verdienen. Zeker met de huidige energieprijzen is het erg interessant om te beginnen met gpu mining. Momenteel is het niet gek om een contract af te sluiten voor 3 of 5 jaar vast voor maar 0,15 cent per kWh inclusief belastingen! Maak dus nu snel gebruik van deze combinatie om de komende 3 tot 5 jaar flink te verdienen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in