BitMEX exchange met hefbomen

0
5
BitMEX exchange met hefbomen

BitMEX.com is een cryptocurrency trading platform met professionele spot–  en futures trading features met grote hefbomen. BitMEX behoort tot de beste crypto trading platforms waar je krachtige hefbomen tot 1:100 kunt gebruiken. Begin hier echter alleen aan als je goed weet waar je mee bezig bent.

Je BitMEX rekening kunt je enkel met Bitcoin financieren. Dit houdt in dat je zelf Bitcoins naar je BitMEX wallet moet sturen en daar vervolgens kunt traden. Het storten van Euro’s is dus niet mogelijk.

Is BitMEX betrouwbaar en veilig ?

Bij BitMEX wordt elke Bitcoin opname handmatig verwerkt. Dit heeft er voor gezorgt dat er tot nu toe nog nooit een incident of hack heeft plaatsgevonden bij Bitmex. Hiermee kunnen we zeker stellen dat BitMEX erg veilig is om te gebruiken.

De BitMEX interface is snel en het verwerken van orders werkt fijn. Het werkt veel betrouwbaarder en sneller dan bijvoorbeeld bekendere trading platforms zoals Poloniex of Bittrex.

Hefbomen en Leverage hoe werkt dat precies ?

Ben je op zoek naar flinke Bitcoin hefbomen tot wel 1:100 en een professionele handelsomgeving? Wil je graag speculeren met Bitcoin futures of wil je eens een termijncontract voor Ripple afsluiten? Dan zul je het handelsplatform van BitMEX erg fijn vinden om mee te werken.

Als je handelt met een hefboom dan handel je eigenlijk met geleend geld. Voorbeeld: je hebt 1BTC in je account staan, dan bied BitMEX je de mogelijkheid om trades te openen tot wel 100BTC. Hoewel het lucratief kan zijn is het niet voor iederen weggelegd. Handelen met een hefboom heeft naast de potentie om snel veel geld te verdiennen ook het grote risico om snel geld te verliezen, zorg dus dat je goed weet waar je mee beizg bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in