Binance exchange – Betrouwbaar en Veilig!

Binance.com is 1 van de snelst groeiende cryptocurrency exchanges ter wereld en beschikt hiervoor ook over alle benodigde vergunningen om de gebruiker een veilig platform te bieden.

Klik hier om direct naar Binance.com Exchange te gaan

Over Binance:

Binance is een cryptocurrency exchange afkomstig uit China en hoewel ze nog redelijk nieuw zijn weten ze toch snel een groot marktaandeel te veroveren. Dit heeft te maken met het feit op Binance veel ICO’s te vinden zijn en recent hebben ze hun marketing meer op niet Aziatische landen gericht.

Een account aanmaken op Binance is simpel, een e-mail adres is voldoende. Binance bied diverse veiligheidsmaatregelen. Zo moet jevoor het inloggen een puzzelstukje verschuiven om aan te tonen dat je een echt mens bent, zie dit als een nieuwe vorm van Captcha.


Schuif het puzzelstukje naar rechts

Daarnaast bied Binance, net als eigenlijk alle exchanges de mogelijkheid tot een 2FA verificatie. Wij raden ten zeerste aan om dit te doen want zo is uw account goed beveiligd tegen hackers. Als u met grotere bedragen wilt gaan handelen op Binance dan is het raadzaam om uw account te verifiëren. Dit betekend dat uw persoonsgegevens worden gecontroleerd. Zonder deze verificatie kunt u tot maximaal 2BTC per dag van de exchange afhalen.

De interface van het platform is misschien even wennen voor de onervaren gebruiker maar speciaal hiervoor bied Binance een Basic en een Advanced interface. Zo kunt u gemakkelijk leren omgaan met Binance.

ICO:

Binance heeft veel ICO’s op hun exchange staan en dit is een van de redenen van hun grote succes. Zelf heeft Binance ook een ICO gedaan voor hun Binance Coin, deze coin wordt gebruikt om de fees te betalen van de transacties en de munt zal ook gebruikt gaan worden in de toekomstplannen van Binance. Ze zijn namelijk van plan om een gedecentraliseerde exchange op te zetten.

Conclusie:

Binance is een zeer prettig platform en wij verwachten dat ze hun marktaandeel de komende jaren nog aanzienlijk zullen zien groeien. Ze hebben de juiste fundamenten om de grootste speler op de markt te gaan worden. In tegenstelling tot veel andere exchanges heeft Binance ook een goede klantenservice.