Coinigy – All-in-one trading platform

Voor de wat serieuzere crypto handelaar is er de website Coinigy, op deze website vind je de koersen van honderden digitale munten verpreid over diverse exchange websites. De site bied niet alleen de mogelijkheid om de koers te bekijken maar je kan ook direct koop en verkoop orders plaatsen. Er zijn meer dan 40 online exchanges beschikbaar op Coinigy, al je gebruikersdata is veilig opgeslagen en je cryptomunten zullen je exchange dus nooit verlaten.

Coinigy bied de mogelijkheid om met teken tools en meer dan 75 technische indicatoren de koers van uw favoriete crypto munten te bestuderen. Daarnaast kunt u prijs alerts instellen die u op uw computer, per email en sms kunt laten binnen komen.

Een screenshot van de Bitcoin koers op de Bitfinex exchange.

Onze favoriete indicatoren vind u elders op onze website

De website is te gebruiken op de PC maar ook op uw mobiel, al werkt deze laatste optie toch wat minder prettig. Mocht u tegen problemen aanlopen, de behulpzame helpdesk is 24/7 bereikbaar via de chat. De gebuiksvriendelijkheid van deze website is groot dus u zult hier snel wegwijs raken.

U kunt de eerste maand gratis gebruik maken van de meeste en belangrijkste onderdelen van het platform en na deze maand zijn de kosten als volgt:

De kosten kunt u met creditcard afrekenen

Conclusie

Voor zowel de beginnende en doorgewinterde crypto handelaren is Coinigy een fantastisch platform die nog weinig serieuze concurenten kent. De verzamelijk van de vele exchanges is bijzonder handig waardoor je niet meer van site naar site hoeft te gaan. Het aantal beschikbare tools voor technische analyse is bijzonder groot. Wij gebruiken deze site zelf dagelijks!